Verkiezingsprogramma:


Hieronder kunt u het verkiezingsprogramma van 2018-2022 vinden.


4 reacties

jan van Rossum · januari 19, 2018 op 12:28 pm

Een mooi programma, ziet er genuanceerd en evenwichtig uit. Eén vraag waarop veel mensen in Galecop, Batau N en Z, graag een antwoord willen. Hoe staat uw partij tegenover de eventuele plaatsing van Windmolens in Rijnenburg?! Veel inwoners zijn van mening dat eventuele plaatsing mag MITS de afstand Windmolen – woning minimaal 1000meter is omdat dan de geluidseffecten (diepe zware tonen als gevolgen van de laagfrequenties die door de wieken ontstaan) dan niet meer merkbaar zijn. Uw mening?!

Beheerder · januari 22, 2018 op 3:53 pm

Lokale Vernieuwing is tegen de bouw van windmolens en elke vorm van overlast daarvan ook al betreft het plaatsing in een van onze buurgemeenten.

Maria Dupree/van den berg · maart 3, 2018 op 11:05 am

Mijn stem hebben jullie aankomende verkiezingen.Al ben ik het niet overal me eens.Graag zou ik zien dat ook zwemlessen aangeboden worden aan niet migranten inwoners.Voor veel inwoners is het zelf betalen van zwemlessen toch nog vaak een probleem.

De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, Lokale Vernieuwing - Nieuwegein · januari 22, 2018 op 7:05 pm

[…] en vooral met de inwoners van Nieuwegein vinden wij een belangrijk uitgangspunt.’ Klik hier voor het verkiezingsprogramma 2018-2022 van Lokale Vernieuwing en hierboven kunt u luisteren naar fractievoorzitter John van […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *