HELEEN PETERS

EVEN VOORSTELLEN

Aangenaam,

Mijn naam is Heleen Peters (1981), ik ben 39 jaar oud en woon sinds 2008 in Nieuwegein. Vanaf 2018 ben ik raadslid en fractievoorzitter van Lokale Vernieuwing.

In het dagelijks leven ben ik advocaat. Ik behandel met name strafzaken en zaken waarbij jongeren zijn betrokken (o.a. jeugdstrafzaken en uithuisplaatsingen). Door mijn werk weet, lees en hoor ik veel over de lokale problemen, probleemgebieden en andere veiligheidsissues.

Door mijn actieve deelname aan het verenigingsleven en mijn bemoeienis met het onderwijs in Nieuwegein, weet ik ook op deze terreinen wat de verbeterpunten zijn en op welke punten inwoners zich vaak niet gehoord voelen. 

Andere omschrijven mij als creatief, doortastend, eerlijk, sociaal en recht door zee. In deze omschrijving kan ik mij goed vinden. Ik geef niet snel op, heb ogen en oren op de juiste plekken en ga ook echt ergens voor!

VOLG HELEEN OP

HEB JIJ POLITIEK AMBITIES?

Wil jij graag je stem laten horen in de Nieuwegeinse politiek en heb je voldoende raakvlakken met onze standpunten en partijprogramma? Dan komen we graag in contact met jou!

Zie jij jezelf terug in het onderstaande geef ons vandaag nog je interesse door en wie weet verwelkomen we je binnenkort bij ons in de partij. 

  • een duidelijke en uitgesproken mening
  • inlevingsvermogen
  • communicatief zeer sterk
  • een hart voor Nieuwegein en haar inwoners