PETER BAKKER

Kandidaat-raadslid

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Peter Bakker, 38 jaar geleden werd ik in Jutphaas-Wijkersloot geboren om via Batau-Noord en Hoogzandveld uiteindelijk weer uit te komen op de plek waar het allemaal begon. In het dagelijks leven ben ik werkzaam voor het VrijwilligersHuis waar ik de hele dag bezig mag zijn met het ondersteunen en waarderen van vrijwilligerswerk en initiatieven in de stad. Vrijwilligerswerk is enorm belangrijk voor een stad als Nieuwegein en daarnaast is het ook gewoon leuk om te doen. Zelf stond ik als voorzitter van Stichting Hartslag Nieuwegein aan de wieg van de burgerhulpverlening in de stad, AED’s die 24 uur beschikbaar zijn en voldoende mensen die kunnen reanimeren waren daarbij belangrijke punten. Ook zet ik mij in tijdens evenementen in de stad en organiseer ik samen met een klein enthousiast team het Drakenbootfestival aan de Herenstraat.

VOLG PETER OP