YANNICK JEAN

EVEN VOORSTELLEN

Aangenaam,

Mijn naam is Yannick Jean (1999), ik ben 21 jaar oud en ik woon sinds mijn geboorte in Nieuwegein.  

Op dit moment studeer ik Bestuurskunde te ‘s-Hertogenbosch, waardoor ik veel kennis op doe over het functioneren van de Gemeenteraad.

In de Nieuwegeinse politiek vind ik het van belang dat jongeren (ook eindelijk eens) gehoord worden. Omdat ikzelf tot deze doelgroep behoor en contact heb met veel leeftijdgenoten, weet ik wat er leeft en wat de wensen zijn. 

Daarnaast vind ik het belangrijk dat er realistische keuzes worden gemaakt in de raad, die kunnen rekenen op draagvlak van de Nieuwegeinse inwoners. Verder vind ik het van belang dat de inwoners vroegtijdig worden betrokken bij besluitvormingsprocessen. Het moet niet gaan over de inwoners, maar er moet gesproken worden met de inwoners,

Ik sta voor samenwerking, slagvaardigheid en daadkracht.

VOLG YANNICK OP

HEB JIJ POLITIEK AMBITIES?

Wil jij graag je stem laten horen in de Nieuwegeinse politiek en heb je voldoende raakvlakken met onze standpunten en partijprogramma? Dan komen we graag in contact met jou!

Zie jij jezelf terug in het onderstaande geef ons vandaag nog je interesse door en wie weet verwelkomen we je binnenkort bij ons in de partij. 

  • een duidelijke en uitgesproken mening
  • inlevingsvermogen
  • communicatief zeer sterk
  • een hart voor Nieuwegein en haar inwoners